пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Відпочинок у Афінах

Афіни — місто, приїжджаючи в яке, можеш відчути красу давньогрецького світу. Відвідуючи це місто відчуваєш як в повітрі витає таємничість міфів, наповнених пристрастю богів.
Потрапити в місто можна двома шляхами: національною автострадою Лама і Коринф. Система громадського транспорту в Афінах складається з тролейбусів, автобусів, а також рейкового транспорту (метро, ​​приміські електропоїзди і трамваї). На гори можна підніматися на фунікулері. Весь транспорт ходить по-секундно точно, і обладнаний кондиціонерами.
Зупинитися в Афінах можна в місці на будь-який смак. Від 5-ти зіркового готелю, до простих хостелів. Усе залежить від розкрученості бренду, до місця розташування самого готелю. З молодіжних хостелів можна відзначити Міжнародний молодіжний готель на вул. Гюго (Hugo), молодіжний готель Pangration на вул. Дамареос 75. Гарне обслуговування, і відповідна ціна (15-20 євро). Найбільш дорогі — Royal Olympic, Athens Plaza, Electra Palace, Hilton, King George Palace. Ціна в готелях такого класу — від 150 євро.
Не можливо посперечатися з тим ,що туристів приваблюють саме найдавніші пам'ятки Афін. В цьому місці ви можете відвідати Театр Діоніса, Храм Гефеста, Храм Зевса Олімпійського, Афінську гору і, звичайно ж, величний Акрополь.
Доторкнутися до прекрасної давнини можна просто прогулюючись вулицею. Так що без вражень з Афін виїхати не вдасться. Майже на кожному кроці є пам'ятники, різноманітні храми ну або те, що від них залишилося…
Назва Афін пішло від імені богині мудрості Афіни, і мабуть вона могла передбачити те, що афіняни будуть мудрі в виборі розваг... Так, так. Саме в цьому місті богів вся активність розпочинається ввечері, і закінчується ближче до світанку.
«Нічне життя» Афін дуже відоме. Саме тут будь-який турист може знайти розваги на свій смак. Майже кожен «нормальний» клуб або ресторан відчиняється не раніше 10 вечора. У них ви також можете знайти від ребетіко (традіціональная музика Греції), до найсучасніших треків Європи. Більшість нічних клубів, барів, дискотек Афін розташовані на Леофоро Сіггру і на Леофоро Посідонос, а також на Леофоро Піреос і Іера Одо.
Ціни на коктейлі в барах, дискотеках і клубах Афін коливаються від 7 до 12 євро. У більшість клубів Афін вхід платний і становить від 5 до 15 євро, однак вхідний квиток включає в себе один напій на ваш вибір. Одними з найвідоміших нічних закладів є: Клуб «Villa Mercedes», нічний клуб «Venue», клуб «BABAE», клуб «Berlin» Club », клуб« Candy Bar».
Для тих, хто любить ризикувати-казино Афін завжди вам в цьому допоможуть.
Відпочинок в сучасних Афінах відносно не дорогий порівняно з іншими містами Євросоюзу. Тут знайде розвагу до душі будь-який турист.




Карина Леонідова


Немає коментарів:

Дописати коментар